Voor welke apparaten zijn de Dr. Panda games beschikbaar?

De Dr. Panda games zijn beschikbaar voor de iPad, iPhone, Kindle Fire, Kindle Fire HD, en voor de meeste Android smartphones en tablets. Ondanks dat wij al onze games grondig testen, kan het voorkomen dat er soms compatibiliteit problemen voorkomen door het grote aantal verschillende telefoons en tablets.

Als u bijvoorbeeld een speciaal kindertablet heeft, zoals de Nabi2, moet u oppassen met games te downloaden uit andere app stores dan die van uw tablet zelf. Normaal gesproken kunt u ook gewoon de apps downloaden bij Amazon of Google Play. Maar soms kan het ook voorkomen dat problemen zich voordoen doordat deze tablets aangepaste versies van Android gebruiken. Wij raden u dan ook aan om eerst even een gratis versie van de game te downloaden voordat u geld uitgeeft aan de betaalde versie.