Er zit geen geluid bij mijn Dr. Panda Game

Zorg er eerst voor dat het volume niet gedempt is. Kijk ook even of de volume knoppen in het ''parents'' menu van uw Dr. Panda game niet uit staan.

Mocht dit het probleem niet oplossen, dan zou het kunnen dat de iPad zelf gedempt is. U kunt dit ongedaan maken door bij ''Instellingen'' naar ''Algemeen'' te gaan en bij ''FUNCTIE ZIJSCHAKELAAR'' ''Geluid uit'' te selecteren. Vervolgens kunt u met deze knop de apps ont dempen en zou u geluid bij de games moeten hebben.