Mijn game werkt niet en het zou kunnen dat er een Bug is! Wat moet ik doen?

Als eerst kun u proberen om eventuele apps die op de achtergrond werken af te sluiten, en de game te herstarten. De apps op de achtergrond kunt u afsluiten door de home knop op uw apparaat ingedrukt te houden en ''Taak Beheer'' te selecteren. In dit menu kunt u de applicaties afsluiten.

Mocht dit niet werken, dan kunt u uw smartphone of tablet herstarten. Dit kan eventuele problemen met de app oplossen. Als uiterste maatregel kunt u de game her installeren. Als u de game in de appstore gekocht heeft, zitten er aan het her installeren ervan geen kosten verbonden.

Werkt de game nog steeds niet? Dan kunt u een mailtje sturen naar support@drpandagames.com met daarin informatie over uw apparaat, de game, en het probleem dat u ondervindt. Zodra wij weten wat er aan de hand is, kunnen we gaan werken aan een oplossing. Al uw feedback is waardevol voor ons.