Als ik een app op mijn iPad/iPhone koop, moet ik hem dan opnieuw op mijn Android toestel aanschaffen om te kunnen spelen?

Het antwoord is JA. Aankopen zijn gelinkt aan de app store waar u ze gekocht heeft. Om die reden moet u de app opnieuw aanschaffen als u van Apple naar Android of andersom gaat. Ook moet u er rekening mee houden dat als u een game bij Amazon of Google Play koopt, u deze alleen bij dezelfde store gratis opnieuw kunt downloaden. Met andere woorden, als u een game bij Google Play koopt, moet u nog steeds betalen voor dezelfde app bij Amazon en vice versa.